روانشناسی

معرفی تکنیکهای جدید برای آرامش اعصاب

روانشناسی

معرفی تکنیکهای جدید برای آرامش اعصاب

بایگانی
  • ۰
  • ۰

مهم است که بدانیم که خشم یک احساس طبیعی و اساسی است که در برخی سطوح در تمام فرهنگ های سراسر جهان بیان شده است. آنچه که هر فرد در رویارویی با خشم باید در نظر داشته باشد کنترل بجا و به اندازه خشم است. مدیریت خشم، از بین بردن خشم خود نیست، بلکه کنترل پاسخ های ما است وقتی که خشم شدت می یابد. در مجلات معتبر علمی سراسر دنیا اطلاعات جدیدی وجود دارد که به ما می آموزد چطور خشم خود را مدیریت کنیم؟ در این مقاله ما این اطلاعات را در اختیارتان قرار می دهیم.

Ú©Ù?ترÙ? خشÙ?

مدیریت خشم

احساس خشم نشان دهنده این است که فرد در شرایطی ناخوشایند و ناراحت‌کننده قرار گرفته است. اگر این احساس خشم را نتوانید مدیریت و کنترل کنید؛ امکان دارد به خود یا دیگران آسیب وارد کنید.

حقایقی پیرامون خشم:

خشونت باعث کسب احترام نمی‌شود. با اعمال خشونت شاید افراد از شما بترسند و از دستورات شما پیروی کنند؛ اما هیچوقت احترامی برای شما قائل نخواهند شد. اگر به روشی بهتر با دیگران ارتباط برقرار کنید قطعا به شما احترام خواهند گذاشت. شما گاهی اوقات نمی‌توانید شرایطی که در آن قرار گرفته‌اید را مدیریت کنید، اما همواره می‌توانید خود را کنترل کنید. می‌توانید بدون توسل به خشونت احساسات خود را بیان کنید. حتی اگر کسی می‌خواهد شما را اذیت کند، باز این شما هستید که باید انتخاب کنید چه واکنشی از خود نشان دهید.

عواقب خشم کنترل ‌نشده

  • می‌تواند باعث آسیب جسمی شما بشود. خشم شدید می‌تواند باعث ایجاد بیماری‌هایی مثل دیابت، بیماری قلبی، بیخوابی و افزایش فشار خون شود
  • می‌تواند باعث آسیب روحی شما شود. خشم شدید می‌تواند روی قدرت تفکر شما تاثیر بگذارد و نتوانید بخوبی تمرکز کنید. همچنین می‌تواند باعث ایجاد استرس و افسردگی در فرد شود.
  • می‌تواند شرایط کاری شما را تحت تاثیر قرار دهد. بروز خشم در مقابل همکاران، مافوق‌ها و یا مشتری‌ها می‌تواند روحیه کاری شما را تضعیف کند.
  • می‌تواند باعث تخریب روابط شما با دیگران شود. خشم شدید باعث رنجیده خاطر شدن اطرافیان شده و می‌تواند روابط شما با آنها را تحت تاثیر قرار دهد.

...

برای مطالعه ادامه متن بر روی لینک زیر کلیک کنید:

چطور خشم خود را مدیریت کنیم؟

  • ۹۸/۰۴/۱۵
  • سوگند شهابی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی